zFTPServer – Serviceavtal

zFTPServer har utvecklats av Västgöta-Data AB, ett svenskt konsultföretag i IT-branschen. Vi erbjuder en omfattande support och anpassar produkten för våra användare som har särskilda behov eller supportfrågor.

zFTPServer support kan ge ditt företag en särskild e-postadress och telefonnummer med extra hög prioritet på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder även avtal om svarstid till Enterprise-kunder som använder zFTPServers, FTP, SFTP, TFTP eller HTTPS-tjänster i affärskritiska applikationer.

Vi vet av erfarenhet från våra befintliga kunder hur viktigt det är med anpassade konfigurationer, säkerhets-/brandväggskonfigurationer samt övervakningstjänsters tillgänglighet. Beställ ett servicavtal och dra fördel av vår kunskap!

Alla dessa funktioner inkluderas i zFTPServers support:

• zFTPServer Enterprise (ingår i månadsavgiften)
  • Gratis support
  • Regelbundna uppdateringar
  • Support via telefon (på engelska eller svenska)
  • Support via e-post (på engelska eller svenska)
  • Support via fjärrskrivbord/Virtual Network Computing (VNC)
  • Prioriterade buggfixar
  • Regelbunden övervakning: svar, uppladdning och nedladdning
  • Omedelbara varningar via sms till ett mobilnummer är inkluderade
  • Prioriterad hjälp med installation och åtkomst (brandväggskonfiguration och hantering av konton ingår)
  • Direkt åtkomst till zFTPServer utvecklingsteam

OBS:
Om du väljer att skaffa ett serviceavtal, tänk på att zFTPServers
Enterprise version inkluderas i support-paketet. Därför behöver inga licens- och/eller
tilläggsköp göras eftersom det ingår i den ursprungliga installationen.
Serviceavtalet är ett aktuellt avtal. En uppsägning av serviceavtalet avslutar även licensen för zFTPServer.

Alla andra lagliga aspekter som rör detta serviceavtal regleras i enlighet med de allmänna villkoren för de IT-tjänster som omfattas av dem.

Företagets kontor ligger i Skövde och är öppet 8.00 – 17.00 måndag – fredag

Kontakta oss gärna för ytterligare information om vilka tjänster som ingår i zFTPServer Commercial prioriterad support samt priser.

Vill du ha mer support?

Köp kuponger

”zFTPServer har försett Hartz med en solid, robust och kostnadseffektiv FTP-lösning de senaste 2 åren. Jag skulle gladeligen ställa upp som referens för er produkt.”

– Jim Tooker, The Hartz Mountain Corporation